top of page
Jessica Groeneveld

Wil je meer informatie over mijn andere liefde: produceren? Kijk dan eens op mijn bedrijfspagina jemira.nl 

Vanuit JeMira Mediaproducties voer ik mijn werkzaamheden uit als presentatrice, voice-over, model en dagvoorzitter, maar produceer zelf ook programma's en ontwikkel concepten.

Jessica

Ik ben geboren in 1975 in het Brabantse Grave als dochter van een bijzonder creatieve moeder en vader die televisieproducent was . Ik had een mooie jeugd, waarbij we ook naar Kenya zijn verhuisd voor mijn vaders werk in 1982 en 1984. 

 

Rond mijn 18e zette ik mijn zelfstandige stappen in Media Land door te gaan werken bij de lokale omroep als DJ. Hierna volgden meer uitstapjes, onder andere naar TV2 waar ik als eerste VJ ongeveer dertig uitzendingen lang het jongerenprogramma "Cliptime" presenteerde.

 

Na een verhuizing naar Duitsland en België spreek ik naast vloeiend Engels inmiddels ook vloeiend Duits en Vlaams, tot grote hilariteit van mijn kinderen.

Terug in Nederland pakte ik in 2005 mijn presentatie werkzaamheden weer op waar later ook het dagvoorzitterschap bij kwam. En met veel plezier. Het mogen vertellen van andermans verhaal, het entertainen van gasten en het presenteren van een product, film of idee is helemaal mijn ding. 

 

Wat mijn werk als presentatrice en dagvoorzitter betreft; zoek je een diva, iemand die alle aandacht naar zichzelf toe trekt en mega media geil is... Dan kan ik helaas niets voor je betekenen. What you see is what you get (en een beetje meer) is mijn motto. Ik presenteer zoals ik ben.

Ik ben (alleenstaande) moeder van drie jongens van 15, 18 en 22 en heb een lieve vriend. Naast naast mijn freelancewerkzaamheden ben ik ook werkzaam als gediplomeerd praktijkmanager en doktersassistente in de huisartsenzorg met jessicaindepraktijk.nl

bottom of page