top of page
Trouwen Met Jessica

Mijn tarieven:

Tarief 1: Ik wil alleen maar trouwen. 

Je komt om te trouwen, maar dan wel leuk. 

Geen ellenlang verhaal en herinneringen ophalen, 

gewoon to the point.

Binnen 45 minuten zijn jullie getrouwd.

€ 450,00

Houdt in: 1 voorgesprek van 1,5 uur, contact met naasten voor bijdrages. No nonsense maar enthousiaste speech.

Tarief 2: Verras me maar

We willen elkaar wel even leren kennen maar dan allen maar een half uurtje tijdens een bakkie doen op een terras. De basisinfo krijg ik van jullie, de rest van de ceremonie wordt bepaald door jullie familie en vrienden met wie ik contact heb en bij wie ik de meest smeuïge verhalen vandaan haal die ik in een speech omtover. Jullie krijgen die speech pas te horen tijdens jullie ceremonie. Verrassing gegarandeerd. 

Binnen 45-60 minuten zijn jullie getrouwd.

€750,00

Tarief 3: Alles uit de kast. 

Ik kom bij jullie op bezoek, trek alle laatjes open, bekijk al jullie fotoalbums, wil je kinderen leren kennen (als je die hebt), je hond uitlaten, bel je vrienden en familie, vraag jullie het hemd van het lijf. Veel begeleiding, veel contact, veel tijd, mooi resultaat. 

Binnen 45-60 minuten zijn jullie getrouwd.

€850,00

Tarief 4: Ik wil niet in Nederland trouwen.

Bel me, dan gaan we daar iets leuks over afspreken. 

alle prijzen zijn inclusief reiskosten, exclusief drankjes ;-). Ik zal er zelf zorg voor dragen dat ik bij de te trouwen gemeente een aanstelling voor 1 dag krijg. Ik ben op 18 mei 2022 beëdigd als BABS en mag jullie dus ook officieel trouwen.

Ps. heb je ook gedacht aan een videograaf die deze dag voor altijd en eeuwig vastlegt in een fantastische video? Boy is je man. Kijk maar eens bij https://videodynamics.nl. Ga je geen spijt van krijgen...

Marielle Kokke Fotografie-204.jpg

Zelfstandig trouwambtenaar

Trouwen is misschien wel het leukste feestje dat je in je leven gaat meemaken. Iedereen is blij, jij zelf ziet er op je allermooist uit, er zijn bloemen, er is muziek, je gasten hebben hun mooiste kleren voor je aangetrokken... En daar sta je dan. Onder een treurwilg op een open veld, in de troonzaal van een mooi kasteeltje, in een vette disco of gewoon in je eigen tuin. Deze dag heb je tot in de puntjes en tot perfectie gepland (of laten plannen). Aan alles heb je gedacht... maar ook aan de gene die jullie gaat trouwen?

 

De BABS, (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) die door de gemeente aan je wordt toegewezen zal ongetwijfeld heel erg haar of zijn best doen een prachtige ceremonie voor je in elkaar te draaien (ik weet waar ik over praat, want ik ben zelf BABS bij de gemeente Beuningen)... maar ze/we hebben niet alle tijd en middelen om je echt te leren kennen. Om een paar uur met je om de tafel te zitten, familie en vrienden aan de tand te voelen en een dijk van een speech voor je te schrijven waarbij gegarandeerd niemand in slaap zal vallen. 

Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik die tijd wel... Let wel... daar betaal je eerlijk gezegd dan ook voor. Voor meer tijd, meer voorbereiding en meer onderzoek.  Bovenop de kosten die je aan de gemeente moet betalen. Dat is nog al wat. Maar nogmaals... trouwen... dat is óók wel wat. En zou het niet fijn zijn als je over twintig jaar nog weet hoe de BABS jou en je gasten aan het lachen maakte? En als je nog tegen je wederhelft kan zeggen"Oh, wist je nog, toen Jessica die brief van dochterlief voorlas tijdens onze ceremonie?" of "Die anekdote over de kattenbak... echt!". 

Je zet misschien wel de belangrijkste handtekening van je leven nadat je misschien wel de belangrijkste belofte van je leven hebt afgelegd. Wil je dat een gezellige, spontane, no-nonsense, enthousiaste en ervaren BABS je ceremonie leidt en voltrekt? Stuur me een berichtje of bel/ whats app me. 

(Omdat ik zelf werkzaam ben in de gemeente Beuningen voltrek ik daar geen huwelijken, in de rest van Nederland en de wereld wel).

Super bedankt voor de mooie woorden op onze bruiloft!

Wij hebben genoten van dit bijzondere moment.

We hebben een heerlijke dag gehad.

En kijken daar heel fijn met onze familie en vrienden op terug. Femke & Paul

Wat was het een mooie ceremonie tijdens ons huwelijk 7-7-22! Wat heb je dat mooi en leuk gedaan. We hebben er zoveel positieve reacties op gekregen! De ceremonie was heel persoonlijk en had veel humor. Helemaal zoals we hadden gehoopt. Heel erg bedankt! Bedankt voor de onvergetelijke ceremonie en wij wensen je heel veel succes met alles!  We zullen je zeker aanbevelen! Jurjen & Inge

Genietend van onze huwelijksreis in Madagascar zitten we uiteraard nog na te mijmeren over onze trouwdag. 

We vonden je speech super en zouden het erg leuk vinden om de tekst te mogen ontvangen.

Met hartelijke groet Annebelle en Jack

trouwen met Jessica
bottom of page